Ποιος θα αποφύγει την Ρεάλ;

07:52 20/12/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα το μεσημέρι στις 12:30 στην Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται στο γκρουπ των "αδυνάτων" και κανείς από το γκρουπ των "ισχυρών" δεν θα ήθελε να την βρει από τόσο νωρίς στο δρόμο του.
Υπενθυμίζεται πως στο γκρουπ των "ισχυρών" βρίσκονται οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους τους ενώ στο γκρουπ των "αδυνάτων" οι ομάδες που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση.
Σημειώνεται πως δεν γίνεται να κληρωθούν μαζί ομάδες από την ίδια χώρα ή που συμμετείχαν στον ίδιο όμιλο και έτσι πιθανοί

αντίπαλοι της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Σάλκε.
Από την κλήρωση, πάντως, θα απουσιάζει η Τσέλσι που έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια Ευρώπης η οποία απέτυχε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων.
Στην κλήρωση εκπροσωπούνται εννιά χώρες ενώ μόλις πέντε από τις 16 ήταν και πέρυσι στη Β' φάση της διοργάνωσης (Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ, Μίλαν και Ρεάλ).
Οι ισχυροί θα παίξουν τη ρεβάνς εντός έδρας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 12/13 και 19/20 Φεβρουαρίου (οι πρώτοι) και στις 5/6 και 12/13 Μαρτίου οι επαναληπτικοί. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου 2013 στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

ΙΣΧΥΡΟΙ

Παρί Σεν Ζερμέν
Σάλκε
Μάλαγα
Ντόρτμουντ
Γιουβέντους
Μπάγερν
Μπαρτσελόνα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΑΔΥΝΑΤΟΙ

Πόρτο
Άρσεναλ
Μίλαν
Ρεάλ
Σαχτάρ
Βαλένθια
Σέλτικ
Γαλατάσαραϊ

Keywords
Τυχαία Θέματα