Πογιέτ: Φεύγω αν δεν προσπαθήσουμε

18:26 1/4/2014 - Πηγή: AEK365

Στις θέσεις του υποβιβασμού διατηρήθηκε η Σάντερλαντ μετά την εντός έδρας ήττα της με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ. Ο Γκουστάβο Πογιέτ μιλώντας μετά το παιχνίδι, υποστήριξε πως θα αποχωρήσει από το σύλλογο σε περίπτωση που οι παίκτες παρατήσουν την προσπάθεια.
«Εάν η ομάδα μου εγκαταλείψει, θα φύγω» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Στάδιο του Φωτός» μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ και συνέχισε: «Κανείς δεν χρειάζεται να με απολύσει. Θα φύγω από μόνος μου, εντάξει; Εάν δείτε αυτή την ομάδα να τα παρατάει πριν από το τέλος της σεζόν, δεν θα με δείτε εδώ», είπ αρχικά για να συνεχίσει:

«Εάν παίξουμε στα επόμενα οκτώ παιχνίδια όπως παίξαμε με τη Λίβερπουλ και σήμερα, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να σωθούμε» συνέχισε ο Πογέτ, για να καταλήξει: «Η κρυστάλλινη σφαίρα, μπορώ να σας πω, δεν βρίσκεται στο σπίτι μου. Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να διαβάσω το μέλλον, επειδή δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό. Αυτό που πιστεύω είναι ότι πρέπει να πείσω τους παίκτες να συνεχίσουν να παλεύουν και να υπερασπιστούν αυτό το σύλλογο έως το τέλος, έως το τελευταίο λεπτό, να προσπαθήσουν όσο καλύτερα μπορούν. Εάν όλοι κάνουν το ίδιο, ποιος υποβιβάζεται; Οι τρεις χειρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα