Πληρώνονται με γάλα και φασόλια!

22:28 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

Απλήρωτοι σχεδόν εδώ και ένα χρόνο μένουν οι 52 εργαζόμενοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών της Μεσαράς Ηρακλείου, οι οποίοι έχουν να πληρωθούν από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όλο αυτόν τον καιρό αντί για το μισθό τους παίρνουν προϊόντα από το σούπερ μάρκετ της Ένωσης, για να επιζήσουν όμως τα ενοίκια και τα φροντιστήρια των παιδιών τους δεν πληρώνονται με φακές!

Έτσι, προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των κεντρικών εγκαταστάσεων της Ένωσης, με τον πρόεδρο των εργαζομένων Αντώνη Αθουσάκη να δηλώνει: «Από τον Φεβρουάριο του 2012, που έγινε πιο έντονο το πρόβλημα,

μέχρι σήμερα μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να εξαργυρώνουμε ένα μέρος του μισθού που δεν εισπράττουμε σε προϊόντα στο σούπερ μάρκετ της ένωσης όμως δεν έχουμε πια τη δυνατότητα να πληρώσουμε τα έξοδα στο σπίτι μας, τις βενζίνες μας, το φροντιστήριο των παιδιών μας ...βλέπετε δεν υπάρχει το σύστημα ανταλλαγής προϊόντων. Στις συναλλαγές χρειάζεται χρήμα. Πως θα ζήσουμε; Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις καθημερινές μας ανάγκες με τα προϊόντα που μας δίνουν έναντι του ποσού των 300 ευρώ. Κάναμε υπομονή αλλά η κατάσταση χειροτερεύει...».

Keywords
Τυχαία Θέματα