Πλεύρης: Θα ξάπλωνα τον Κασιδιάρη με ζιου ζίτσου!

14:38 17/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με... ζιου ζίτσου θα ξάπλωνε κάτω τον Ηλία Κασιδιάρη ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, Κωστας Πλεύρης, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Ο κ.Πλεύρης σχολίασε την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής

στη Λιάνα Κανέλλη και τόνισε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι άσχετος με τις πολεμικές τέχνες κι έτσι θα ήταν «του χεριού του» σε μια μεταξύ τους μονομαχία.

Όπως λέει ο κ. Πλεύρης, όταν ήταν νεότερος έμαθε ζίου ζίτσου γιατί ήταν κοντός και αδύνατος και σίγουρα δεν είναι πρότυπο γεροδεμένου άνδρα. Ο σωματότυπός του ήταν αυτός που τον ώθησε μόλις τελείωσε το σχολείο να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, καθώς την εποχή που ήταν νεαρός, χρειάστηκε αρκετές φορές να προστατεύσει τον εαυτό του.

Όπως είπε, ο Η. Κασιδιάρης στην επίθεσή του δεν ενήργησε μηχανικά.

«Στις πολεμικές τέχνες δεν ενεργείς συνειδητά, σημειώνει μόνο ένας αρχάριος θα το κάνει αυτό... Αυτός σηκώθηκε επάνω, δεν είχε ανοικτά τα πόδια δεν είχε λυγισμένα τα γόνατα και έδινε χτυπήματα που ποτέ δεν δίνονται με αυτόν τον τρόπο», αναφέρει και συμπληρώνει πως «το χειρότερο όλων ήταν δε, ότι επειδή δεν είχε στάση πολεμικών τεχνών, παραλίγο να χάσει την ισορροπία του και να πέσει».

Πάντως ο ίδιος καταδίκασε απερίφραστα την πράξη του Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας πως ποτέ δεν χτυπάς κάποιον ο οποίος είναι πιο αδύναμος από εσένα.

«Και ωραίες ιδέες να έχεις, αν τις επιβάλεις με τις γροθιές, χάνεις τον ανδρισμό σου. Δεν χτυπάς πάντως μία γυναίκα», λέει, ενώ περιγράφοντας ένα αντίστοιχο σκηνικό στο οποίο θα ήταν αυτός στην θέση του κ. Κασιδιάρη, θα έδειχνε τα βιβλία του στην Λιάνα Κανέλλη ως αντεπιχειρήματα και σε περίπτωση που εκείνη τον χαστούκιζε, τότε λέει πως θα αποχωρούσε από την συζήτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα