Πλάκα σε μεθυσμένο ότι ήταν σε κώμα για 10 χρόνια! (VIDEO)

22:29 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Την επόμενη φορά που θα λιποθυμήσετε από το πολύ ποτό προσέξτε με ποιον θα είστε μαζί. Γιατί αν είστε με τον Tom Mabe την έχετε βάψει άσχημα!

Ο Mabe θέλησε να κάνει μια πλάκα σε έναν φίλο του (το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται), ο οποίος έχει συλληφθεί πέντε φορές για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και γενικότερα το παρακάνει με το ποτό!

Μια ακόμα φορά που ο φίλος είχε πιει πάρα πολύ και λιποθύμησε, ο Mabe, ο οποίος μαζί με τον Τζιμ Κλαρκ

στήνουν συνεχώς φάρσες ως MabeInAmerica, του την είχε στημένη!

Μετέτρεψε ένα άδειο γραφείο σε δωμάτιο νοσοκομείου και μετέφερε εκεί τον λιπόθυμο φίλο του. Όταν αυτός μετά από ώρα συνήλθε είδε μια «νοσοκόμα», η οποία φώναξε το γιατρό, οποίος τον ενημέρωσε ότι «Πριν από λίγο καιρό λιποθυμήσατε από το ποτό και είχατε ένα ατύχημα. Το ατύχημα έγινε το 2013 και τώρα είναι 2023. Ήσασταν σε κώμα για 10 χρόνια».

Μάλιστα, στην τηλεόραση «έπαιζαν» ψεύτικες ειδήσεις από το 2023 για την Μάιλι Σάιρους και τον Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ μάλιστα αναφέρετε ως πρόεδρος των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον!

Στη συνέχεια ένας ακόμα γιατρός μπαίνει μέσα και αρχίζει να του κάνει κάποια τεστ για να δει αν νιώθει τα πόδια του. Ο γιατρός τελικά αποδεικνύεται ότι είναι ο φίλος του!

Ο Mabe, όπως είπε, με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να κάνει τον φίλο του να καταλάβει τις συνέπειες από τη συνεχή κατανάλωση ποτού και ειδικά όταν συνδυάζεται με οδήγηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα