Πιτούρκα: Και το 0-0 δεν είναι κακό

14:38 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή η Εθνική Ρουμανίας δίνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ κόντρα στην Εθνική Ελλάδας και ο Βίκτορ Πιτούρκα υπογράμμισε πως και το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τους Ρουμάνους οι οποίοι, όπως είπε, υπερέχουν σε δημιουργικότητα έναντι των Ελλήνων διεθνών. Επιπλέον σημείωσε πως δεν τους φοβίζει η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρουμανίας τόνισε: "Δεν με φοβίζει η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε.

Θέλουμε να σκοράρουμε στην Ελλάδα. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Και το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Οι Έλληνες υπερέχουν σε εμπειρία, αλλά εμείς είμαστε πιο δημιουργικοί".
Για την ελληνική ομάδα, ο Πιτούρκα δήλωσε: "Ο Λάζαρ μου είπε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι καταπονημένοι. Όλοι οι παίκτες της ελληνικής ομάδας είναι επικίνδυνοι. Έχουν καλό υλικό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Οι αντίπαλοι μας έχουν εξίσου υψηλό κίνητρο με εμάς. Θα είναι πάντως κάτι πολύ σπουδαίο αν καταφέρουμε να προκριθούμε. Θα δώσουμε μεγάλη χαρά στον ρουμανικό λαό".
Τέλος, σε ερώτηση αν η διαφωνία μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της Ομοσπονδίας για το πριμ θα επηρεάσει την απόδοση της Ρουμανίας, ο Πιτούρκα απάντησε: "Οι παίκτες μου έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση, να παίξουν στο Μουντιάλ. Δεν πιστεύω πως θα έχει κανένας στο μυαλό του τα χρήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα