Πιστός στη παράδοση ο ΠΑΣ

17:12 24/1/2015 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθήνα)

Τα τελευταία 25 χρόνια κάθε φορά που ο ΠΑΣ

Γιάννινα πάει στην έδρα της Ξάνθης φεύγει αήττητος με την ομάδα των Ιωαννίνων να συνεχίζει τη παράδοση καθώς φέτος έφυγε με την ισοπαλία από τα Πηγάδια χάρη στον Βελλίδη και τις εξαιρετικές επεμβάσεις του.
Στο πρώτο μέρος, η Ξάνθη ήταν καλύτερη στα πρώτα 25 λεπτά και είχε τρεις καλές στιγμές σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στο 9' το σουτ του Γκόμσι έδιωξε ο Βελλίδης εντυπωσιακά σε κόρνερ και δυο λεπτά αργότερα ενήργησε το ίδιο αποτελεσματικά σε εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον. Στο 13' ο Σολτάνι σούταρε, ο Βελλίδης έδιωξε και ο Καπετάνος που πήρε τη μπάλα υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.
Μετά το 25λεπτο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά στο 31ο λεπτό γλίτωσε το γκολ με τον Καπετάνο να κάνει τη προβολή αλλά τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη.
Με την έναρξη της επανάληψης, ο ΠΑΣ Γιάννινα φάνηκε απειλητικός με τον Μανιά να πιάνει επικίνδυνο σουτ αλλά τον Κυριακίδη να μπλοκάρει τη μπάλα.
Το γκολ που κυνηγούσε η Ξάνθη στο πρώτο μέρος ήρθε τελικά στο 54ο λεπτό. Εξαιρετική αντεπίθεση από τους Ακρίτες, τρομερή συνεργασία από τους Σολτάνι, Λουσέρο και Κλέιτον, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ με ένα όμορφο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, ο Πετράκης έριξε στο παιχνίδι τον Ναδάλες στο 72ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα ο Ναδάλες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τσάβες με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 1-1.
Έτσι, η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά χρωστάει πολλά στον τερματοφύλακα του, τον Βελλίδη, όχι μόνο για τις αποκρούσεις του στο πρώτο μέρος αλλά και για την διπλή επέμβαση στις καθυστερήσεις που κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Λισγάρας, Γούτας, Γκόμσι (82' Ουάλας), Φλίσκας, Βασιλακάκης (60' Ομπόντο), Σολτάνι (68' Μπέλιτς), Κλέιτον, Λουσέρο, Καπετάνος
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα (72' Ναδάλες), Μπέριος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Τσάβες (86' Σαπαλίδης), Ακόστα, Γιάκος (65' Ίλιτς), Μανιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα