Πιστός στη Γιούβε ο Βιντάλ

20:43 18/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Χιλιανός μέσος έχει αναπτύξει από την πρώτη του σεζόν στο Τορίνο μια ιδιαίτερη σχέση με τους τιφόζι και μίλησε για αυτό, λέγοντας: «Οταν είμαι στον αγωνιστικό χώρο δίνω την καρδιά μου για την ομάδα και πιστεύω ό,τι για αυτό με αγαπούν οι οπαδοί. Είμαι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους, όλα είναι υπέροχα και γι' αυτό έχω ξεκαθαρίσει προς όλους ότι δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Δε θέλω να μαθαίνω καν για ενδιαφέρον άλλων»!

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στη νέα σεζόν, ο Βιντάλ δεν έκρυψε την αισιοδοξία

του, αρκεί -όπως είπε- οι Μπιανκονέρι να συνεχίσουν να δείχνουν την ίδια διάθεση για δουλειά που έδειξαν την περσινή σεζόν και δείχνουν και στο ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας.

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά, είμαστε κουρασμένοι αλλά συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε. Ξέρουμε ότι θα αρχίσουμε τη νέα σεζόν ως φαβορί για τον τίτλο και θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε οι καλύτεροι και πιο δυνατοί από πέρυσι, ειδικά μετά τις μεταγραφές που κάνουμε. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε όλους τους τίτλους αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο και πρωτίστως στο Σούπερ Καπ στις 11 Αυγούστου κόντρα στη Νάπολι. Δεν έχουμε ξεχάσει την ήττα στον τελικό του Coppa Italia και έχουμε την ευκαιρία για εκδίκηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα