Πήρε Ολίσε η Παναχαϊκή

17:51 16/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Νιγηριανός μεσοαμυντικός έχει πλούσια εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα με τις φανέλες του Πανθρακικού και του Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για 3 χρόνια του EgutuOliseg. Ο EgutuOliseg είναι 31 ετών, έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1980 , έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Ο Egutu Olisegέχει μια πολύ μεγάλη διεθνή

καριέρα στην Γαλλία με τις ομάδες Μονπελιε, Νανσί. Έχει αγωνιστεί στο Βέλγιο στην Λα Λουβιέρ, στην Αγγλία στην QPR και στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί τα τελευταία 4 χρόνια μόνο στην Α' Εθνική Κατηγορία με την ομάδα του Πανθρακικού ενώ τα 3 τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος στον Εργοτέλη. Ο EgutuOlisegσε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε είχε πάνω από 25 συμμετοχές κάθε χρόνο. Ο EgutuOlisegείναι ο μικρότερος αδερφός του μεγάλου Oliseg του Άγιαξ από τις Ακαδημίες του οποίου και προέρχεται. Ο EgutuOlisegείναι παντρεμένος με Ελληνίδα και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δέχτηκε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με της ΠΑΕ Παναχαϊκή για 3 χρόνια αφού επιθυμία του είναι να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα μας και να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα