Πήρε Μακ και Περέιρα ο ΠΑΟΚ

20:22 17/7/2014 - Πηγή: AEK365

Διπλό χτύπημα για τον ΠΑΟΚ που συμφώνησε με τον Σλοβάκο εξτρέμ Ρόμπερτ Μακ που αγωνιζόταν στην Νυρεμβέργη και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Φακούντο Περέιρα της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Οι δύο παίκτες αναμένεται να βρεθούν στην Ολλανδία ώστε να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και στη συνέχεια να ενσωματωθούν στην αποστολή του «δικεφάλου».

Ο Μακ είναι 23 χρονών και αγωνίζεται ως ακραίος και στις δύο πλευρές της επίθεσης. Μάλιστα θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή μιας και ο ΠΑΟΚ

θα τον αγοράσει από την ομάδα του τη Νυρεμβέργη.
Ο Μακ έχει περάσει από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο το επαγγελματικό του ντεμπούτο το έκανε το 2010 με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας. Είναι διεθνής με όλες τις ομάδες της Σλοβακίας και θα υπογράψει με τον ΠΑΟΚ συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Από την άλλη ο Φακούντο Αμπελ Περέιρα είναι 27 χρονών και πριν από περίπου δύο μήνες είχε προταθεί και στον Αστέρα Τρίπολης. Αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και ως δεύτερο επιθετικός. Ο Αργεντικός θα υπογράψει για δύο χρόνια.

Τη διετία 2006-08 έπαιξε στη Εστουντιάντες με την οποία σε 100 συμμετοχές είχε 19 γκολ, ενώ συνεχεία το '09 αγωνίστηκε στη Χιλή και δη στην Παλεστίνο με τρεις μόλις συμμετοχές. Επέστρεψε στην πατρίδα του και ξανά στην Εστουντιάντες, όπου έπαιξε σε 21 ματς με πέντε γκολ για να μετακομίσει σε Χιλή και Μεξικό, μιας και το 2011 έπαιξε στην Αουντάξ με 29 ματς και 15 γκολ και στη Σαν Λουίς με 14 ματς και τρία γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα