Πήραν την άδεια ο ΠΑΟ και ο ΠΑΣ

07:37 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από πολύωρη συνεδρίαση, λόγω και του "ντου" των οπαδών του Παναθηναϊκού στα γραφεία της Ομοσπονδίας, το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ έδωσε την πολυπόθητη άδεια σε Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό. Σημειώνεται πως η άδεια στις τρεις ομάδες δόθηκε παρά την αρνητική εισήγηση του διευθυντή της επιτροπής.
Έτσι λοιπόν η ομάδα των Ιωαννίνων θα αγωνιστεί στο Europa League

αν και ο φάκελος της θα εξεταστεί και από την UEFA, ενώ ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς. Το ίδιο ισχύει και για τον Πανθρακικό.
Άρης και Πανιώνιος, αντίθετα, δεν έλαβαν αδειοδότηση και έτσι τους επιβλήθηκε ποινή περιορισμού στις μεταγραφές ενώ η έφεση του ΟΦΗ θα εξεταστεί την επόμενη εβδομάδα.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 και στις τρεις ΠΑΕ".

Keywords
Τυχαία Θέματα