Πιπίνης: Να μείνουμε στις υψηλές θέσεις

15:39 26/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στον Αστέρα Τρίπολης δουλεύουν καθημερινά ώστε, σύμφωνα με τον Χρήστο Πιπίνη, η ομάδα να μπορέσει να μείνει στις υψηλές θέσεις με τον αριστερό μπακ του Αστέρα Τρίπολης να υπογραμμίζει πως το σημαντικό δεν είναι να φτάνεις στην κορυφή αλλά να παραμείνεις σε αυτήν.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Πιπίνης στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League
Πιστεύεις ότι θα καταφέρει ο Αστέρας να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στα Play-Off;
- Πιστεύω πώς ναι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ και πιστεύω

πώς αν βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με σοβαρότητα, στο τέλος που θα κάνουμε ταμείο θα είναι θετικός ο απολογισμός.
Στο φετινό πρωτάθλημα βλέπουμε πολλούς Έλληνες παίκτες. Θεωρείς ότι θα είναι πιο ποιοτικό σε σχέση με τα προηγούμενα;
- Πιστεύω πώς το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα είναι πιο δυνατό και πιο ανταγωνιστικό. Θεωρώ πώς οι φίλαθλοι θέλουν να παρακολουθούν στις αγαπημένες τους ομάδες, Έλληνες ποδοσφαιριστές.
Ποια είναι η γνώμη σου για τη φετινή ομάδα, αλλά και για τον κόσμο της;
- Είμαστε καλύτεροι από πέρσι, θεωρώ πώς έχουμε καλύτερο ρόστερ και αυτό θα βοηθήσει να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Θα ήθελα ωστόσο, με την ευκαιρία που μου δίνεται, να ευχαριστήσω δημόσια τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξη του στην ομάδα, αλλά και σε μένα προσωπικά. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Τρίπολη, με υποδέχτηκαν όλοι με μία μεγάλη και ζεστή αγκαλιά.
Υπάρχουν σκέψεις για το μέλλον σου; Αν ναι ποιες είναι αυτές;
- Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο ο Αστέρας και δεν το κρύβω πώς θέλω να μείνω πολλά χρόνια στην Τρίπολη. Θεωρώ πώς εδώ υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, να ασχοληθεί μόνο με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό καθημερινά στο γήπεδο.
Αγωνίζεσαι σε μια θέση που κατά γενική ομολογία σπανίζει από Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ποια πιστεύεις ότι είναι τα φυσικά και τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας ποδοσφαιριστής, για να ανταποκριθεί ως αριστερό μπακ;
- Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ο αριστερός μπακ πιστεύω πώς πρέπει να έχει μία σειρά από τεχνικά και φυσικά χαρακτηριστικά που να βοηθάει την ομάδα του και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Η ταχύτητα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, η δύναμη στη συνέχεια, ο καλός αμυντικός προσανατολισμός που πρέπει να διαθέτει και φυσικά στην άλλη άκρη του αγωνιστικού χώρου καλές επιθετικές πρωτοβουλίες, βοηθώντας τους συμπαίκτες του.
Η έξοδος του Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη, δεδομένης και της φετινής ευρωπαϊκής του πορείας, συμπεριλαμβάνεται στους στόχους της ομάδας?
- Σίγουρα το ταξίδι στην Ευρώπη μας άρεσε πολύ, ζήσαμε όλοι ξεχωριστές εμπειρίες και θεωρώ πώς είναι μέσα στους στόχους μας και φέτος.
Ερχόμενος στον Αστέρα, πίστευες ότι η καριέρα σου ως ποδοσφαιριστής θα είχε αυτή την εξέλιξη και θα καταφέρνατε ως ομάδα να αγωνιστείτε στο Europa League;
- Ήξερα πώς ήρθα σε μία καλά οργανωμένη ομάδ
Keywords
Τυχαία Θέματα