Πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία Αγγελόπουλος - Ίνγκλις!

22:08 21/12/2014 - Πηγή: AEK365

Σε μια κίνηση ουσιαστικής στήριξης της ΑΕΚ, που χτίζουν με τον Ντράγκαν Σάκοτα, προχωρά ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος -με μια σειρά στρατηγικών κινήσεων που έκανε- βρίσκεται πολύ κοντά, πιο κοντά από ποτέ, σε επίτευξη συμφωνίας για νέο συμβόλαιο με τον Καρλ Ίνγκλις.

Και η αλήθεια είναι ότι, παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι μένουν πλέον τα τυπικά για την παραμονή του Καναδού αρχισκόρερ στη Βασίλισσα, η συγκεκριμένη υπόθεση πέρασε από... 40 κύματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και το Σάββατο παραλίγο

να χαθεί ο παίκτης, ο οποίος κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, που κράτησαν μια εβδομάδα, είχε στα χέρια του καλύτερες προτάσεις από αυτές της Ένωσης, ωστόσο ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε τη ρελάνς με νέα βελτιωμένη, αξιοποιώντας τους κώδικες επαφής που έχει αποκτήσει μαζί του.

Θετική εξέλιξη αποτέλεσε, φυσικά, η επιλογή της Μπαρτσελόνα να κινηθεί για την απόκτηση του Έντουιν Τζάκσον. Από την αρχή, όμως, μεταξύ του Καρλ Ίνγκλις και της ΑΕΚ υπήρχε η καλύτερη διάθεση για να βρεθεί χρυσή τομή, όπως και έγινε μετά από πολύωρες συζητήσεις που είχε την Κυριακή ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ με τον Καναδό σταρ και τον μάνατζερ του. Βεβαίως, μέχρι να να πέσουν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο, ωστόσο καλα πληροφορημένες πηγές του aek365 αναφέρουν πως δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί άμεσα, ακόμη και τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Η νέα συμφωνία με τον Ίνγκλις θα αφορά υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 1,5 χρόνου με την ΑΕΚ να έχει πλέον εκείνη τον απόλυτο έλεγχο της συνεργασίας με τον Καναδό. Με στυγνούς οικονομικούς όρους, μάλιστα, η επέκταση της συνεργασίας μαζί του θεωρείται τουλάχιστον... ασύμφορη. Και γιατί θα του γίνει σημαντική αύξηση στις ήδη υψηλές απολαβές του και γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τρέχον συμβόλαιο του Καναδού (αν φύγει) υπάρχει όρος επιστροφής στην ΑΕΚ των χρημάτων που έχει λάβει, υπό μορφή buy out, τα οποία εκτιμώνται περίπου 50 χιλιάδες ευρώ.

Παρόλα αυτά, όμως, όπως προκύπτει, Αγγελόπουλος και Σάκοτα δεν δίστασαν ούτε λεπτό στο να γίνει αυτή η υπέρβαση προς όφελος της ομάδας, η οποία στο πρόσωπου του Καναδού δεν βρήκε απλώς έναν σταρ ή ένα μπόμπερ, αλλά μια μεγάλη μπασκετική προσωπικότητα, που και την ανεβάζει επίπεδο και «φτιάχνει» τους οπαδούς που έρχονται στο γήπεδο για να στηρίξουν την αναγέννησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα