Πιο δυνατά, χωρίς γκρίνια

20:26 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Όχι γκρίνια, όχι απογοήτευση

Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365.gr

Κουρασμένη, χωρίς κίνηση, χωρίς ιδέες και χωρίς λύσεις. Με τέτοια εμφάνιση η ήττα ήρθε λογικά για την ΑΕΚ και πλέον το μόνο που έχει να κάνει είναι να την ξεπεράσει άμεσα και να κοιτάξει μπροστά. Η ομάδα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να συνεχιστεί και το κυριότερο να στηριχθεί από όλους. Με τόσα που συμβαίνουν

στην Ένωση εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων είναι μάλλον απίθανο να μην έρθουν και εμφανίσεις σαν τη σημερινή. Η μιζέρια όμως και η γκρίνια δεν αξίζουν σε αυτή την ομάδα που σε πολλές περιπτώσεις έχει δώσει παραπάνω απ' όσα διαθέτει. Η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει με ψηλά το κεφάλι και ο κόσμος να σταθεί δίπλα της.

Από όσα είδαμε στο Περιστέρι πάντως δεν μπορείς να μην σταθείς σε κάποια σημεία. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ρότζερ πρέπει να παίζει περισσότερο και να μην αντιμετωπίζεται μόνιμα σαν εφεδρεία. Επιπλέον κάποιοι που πήραν τις ευκαιρίες τους, τις σπατάλησαν όλες. Έχουν αποδείξει ότι δεν διαθέτουν την ποιότητα ή την οξυδέρκεια για να παίξουν σε τέτοιο επίπεδο. Ας δοθούν λοιπόν ευκαιρίες σε κάποια ακόμα νεαρά παιδιά γιατί έτσι έστω θα ελπίζουμε ότι θα δούμε κάτι διαφορετικό και δεν θα περιμένουμε να πάρουμε από κάποιον που... φωνάζει ότι δεν έχει.

Τώρα πιο δυνατά από πριν!

Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365.gr


Ας τους βάλουν... χέρι διοίκηση και μέτοχοι

Του Μάριου Τριβιζά, αρθρογράφου του aek365.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα