Πιέζει για τα λεφτά του ο Κωστάκης!

20:42 8/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τον περασμένο Ιούνιο, λίγο μετά την υπόσχεση που έδωσε στην διοίκηση της ΑΕΚ ότι θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων, ο Κώστας Μανωλάς... εξαφανίστηκε, αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις των ανθρώπων της Ένωσης, οι οποίοι ήθελαν να τον ρωτήσουν για τα δημοσιεύματα που παρουσίαζαν κλεισμένη τη μεταγραφή του στον ΟΣΦΠ. Τελικά, εμφανίστηκε μέσω ενός... sms όταν όλα είχαν τελειώσει για να ειδοποιήσει την ΑΕΚ

ότι μετακόμισε και πως θα στείλει τα κλειδιά του σπιτιού που του νοίκιαζε η ΠΑΕ.
Από τότε κάθε γέφυρα επικοινωνίας κόπηκε. Μέχρι προχθές. Ο Κωστάκης, ο οποίος αποφάσισε να υπογράψει ένα καλό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό προκειμένου να... εξασφαλίσει το μέλλον του, έκανε την επανεμφάνισή του. Ο λόγος της τηλεφωνικής επικοινωνίας (αυτή τη φορά πήρε τηλέφωνο, δεν έστειλε γραπτό μήνυμα) που είχε με την ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν να πιέσει για την καταβολή των περίπου 38.000 ευρώ που του οφείλονται από την Ένωση.
Η απάντηση που έλαβε από την πλευρά της ΑΕΚ ήταν η αναμενόμενη: Ότι τη δεδομένη στιγμή η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να του καταβάλει ούτε μέρος των οφειλομένων (παρουσιάστηκε θετικός σε αυτή την προοπτική) και θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τέλος του μηνός, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στα διοικητικά της ΠΑΕ.
Η εν λόγω απάντηση δεν ικανοποίησε τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της κουβέντας ακούστηκε η λέξη «προσφυγή», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαριστεί στο τέλος αν αυτός είναι ο δρόμος που σκέφτεται να ακολουθήσει ή απλά υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του για... μεσομακροπρόθεσμα.
Άλλωστε, από την ΑΕΚ του μεταφέρθηκε ότι μια τέτοια κίνηση δεν θα είχε έτσι κι αλλιώς νόημα, αφού η ΠΑΕ θα μπορούσε να τραβήξει την υπόθεση μέχρι τον προσεχή Νοέμβριο, ωσότου να τελεσιδικήσει, δηλαδή πολύ μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που του ζητείται να κάνει υπομονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα