Πέτυχε την αναστολή η Μέταλιστ

12:15 16/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η υπόθεση της τιμωρίας της Μέταλιστ φαίνεται πως παίρνει νέα τροπή καθώς πριν από λίγο τα ουκρανικά Μέσα μετέδωσαν πως το Ανώτατο Ελβετικό Δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στην ουκρανική ομάδα για την εμπλοκή της σε στημένο αγώνα κόντρα στην Καρπάτι το 2008.
Ήδη η διοίκηση της Μέταλιστ έχουν ενημερώσει CAS και UEFA για την απόφαση του Ανώτατου Ελβετικού Δικαστηρίου και πλέον ελπίζουν ξανά πως θα παίξουν

στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.
O υπεύθυνος Τύπου της ουκρανικής ομάδας, Βλαντιμίρ Μάρκοβ έγραψε στο facebook: «Το Ανώτατο Ελβετικό Πολιτικό Δικαστήριο ανέστειλε την απόφαση του CAS. Παίζουμε με τη Σάλκε».
Πάντως την αισιοδοξία του υπεύθυνου Τύπου δεν συμμερίζεται ο αντιπρόεδρος της Μέταλιστ με τον Κονσταντίν Πιβοβάροφ να δηλώνει: «Δυστυχώς, αυτό δεν μας εγγυάται πως θα ανακτήσουμε την θέση μας στην Ευρώπη, γιατί η απόφαση του CAS δεν είναι δεσμευτική για την UEFA και αφορά μόνο ένα μέρος της. Όμως οι ελπίδες μας είναι σημαντικά αυξημένες».
Υπενθυμίζεται πως μετά την πρόσφατη απόφαση της UEFA να αποβάλλει την Μέταλιστ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την θέση της στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά την σημερινή απόφαση του Ανώτατου Ελβετικού Δικαστηρίου θεωρείται δύσκολο να αντικατασταθεί ο αντίπαλος της Σάλκε τέσσερις μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι και έτσι το μόνο που μπορεί να ελπίζει η Μέταλιστ είναι σε αποζημίωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα