Πετρόπουλος: Να βγάλουμε την ΑΕΚ από το αδιέξοδο

20:18 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει από όλους στην ομάδα ώστε να αλλάξει η κατάσταση και άμεσα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Αντώνης Πετρόπουλος, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ. Ο 26χρονος φορ τόνισε πως όλοι οφείλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να δώσουν ότι έχουν, προκειμένου να σωθεί η «Ένωση», για την οποία η θέση στην οποία έχει βρεθεί είναι πρωτοφανής.

Κλείνοντας, ο Πετρόπουλος

υπογράμμισε πως παρότι η συνέχεια είναι δύσκολη οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» πρέπει να πιστέψουν πως μπορούν να τα καταφέρουν, καθώς αν δεν το κάνουν αυτό, καλύτερα να... πετάξουν τα ποδοσφαιρικά από τώρα!

«Για ένα μισάωρο κάναμε καλό παιχνίδι, προηγηθήκαμε αλλά χωρίς λόγο ανεβήκαμε μετά το γκολ και δεχθήκαμε το 1-1. Είναι δύσκολη η συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, αφού η ΑΕΚ για πρώτη φορά είναι σε αυτήν την κατάσταση. Πρέπει όλα τα παιδιά να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βγάλουμε την ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Υπάρχουν στην ομάδα πολλοί μικροί παίκτες, αλλά έχουν ταλέντο. Πρέπει όλοι να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Πετρόπουλου.

Αναφερόμενος στην πορεία της ΑΕΚ από εδώ και πέρα, δήλωσε: «Αν δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να γυρίσει η κατάσταση, αν τα παρατήσουμε τώρα στις αρχές του δευτέρου γύρου, πρέπει να πετάξουμε τα ποδοσφαιρικά και να φύγουμε. Κάθε ματς είναι τελικός, όλα τα παιδιά έχουν δυνατότητες και πρέπει να κάνουμε κάτι να βγούμε από το αδιέξοδο»

Keywords
Τυχαία Θέματα