Πέτριτς: Αρκετά σίγουρος πως θα συνεχίσω

13:43 6/3/2015 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες μιλώντας σε εφημερίδα του Αμβούργου, ο Μλάντεν Πέτριτς σημείωσε πως είτε θα ανανεώσει στον Παναθηναϊκό, είτε θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση με τον Κροάτη επιθετικό να διευκρινίζει πως το είπε αστειευόμενος και πως είναι αρκετά σίγουρος πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μλάντεν Πέτριτς στη NOVA για
- Τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διεξαγωγή της αγωνιστικής

με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών: "Δεν θα ήθελα να επεκταθώ και να σχολιάσω πολύ γύρω από το θέμα αυτό. Είναι ντροπή για όλους μας και κανένας δεν κερδίζει από αυτές τις καταστάσεις και από όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους και αυτό δεν βοηθάει. Ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν στο μέλλον".
- Το αν μπορεί να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στη κατάσταση που ήταν πριν τη διακοπή: "Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε όπως πριν τη διακοπή. Η αλήθεια είναι πως έχουμε δείξει τις δυο τελευταίες εβδομάδες ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι είναι δύσκολο να χάσουμε. Ωστόσο, θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Αυτό το γεγονός αλλάζει τα πράγματα, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη".
- Το αν προετοιμάστηκε διαφορετικά ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λόγω του ότι δεν θα έχει δίπλα του τον κόσμο του: "Δεν νομίζω ότι αλλάξαμε κάτι στη προετοιμασία μας. Η διαφορά θα φανεί όταν θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Όταν πηγαίνεις στο γήπεδο και το βλέπεις άδειο, χωρίς φιλάθλους, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Εμείς θα κοιτάξουμε να προσαρμοστούμε από τη προθέρμανση και να μπορέσουμε να παίξουμε και να ανταποκριθούμε σαν να παίζαμε σε ματς με φιλάθλους".
- Τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα: "Ήταν δύσκολο πριν τη τιμωρία και τώρα έγινε ακόμα δυσκολότερο. Δεν είναι μόνο στο χέρι μας, αλλά από τη δική μας τη πλευρά θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με σκοπό να μπορέσουμε να δούμε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα".
- Τις δηλώσεις που έκανε λέγοντας πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του αν δεν συνεχίσει στον Παναθηναϊκό: "Πρόκειται για μια συνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα και στο πλαίσιο της συνέντευξης με ρώτησαν το τι θα κάνω στη περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Απάντησα ότι είναι πιθανό να σταματήσω, αλλά πιο πολύ αστειευόμενος. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα συνεχίσω. Θα δούμε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος εδώ. Όλοι το ξέρουν. Θέλω να συνεχίσω. Όλοι το ξέρουν ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την ομάδα και θα δούμε το πώς θα εξελιχθούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα