Πετράκος: Τυχερός που έχω τη Θεοφανία!

17:59 25/6/2014 - Πηγή: AEK365

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στο thebest.gr ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις ευτυχισμένες στιγμές που ζει στην αγκαλιά της ηθοποιού Θεοφανίας Παπαθωμά (πρώην σύζυγο του επίσης ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα), δηλώνοντας τυχερός που την έχει στο πλευρό του...

Το τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα περιστρέφονται γύρω από την προσωπική σας ζωή λόγω της σχέσης σας με τη Θεοφανία Παπαθωμά... Σας ενοχλεί;

Έχω καταλάβει εδώ και πολύ καιρό πώς λειτουργεί το σύστημα και ούτε

με εκπλήσσει, ούτε με ευχαριστεί ούτε με δυσαρεστεί κάτι. Έχουν πάψει να με ευχαριστούν τα καλά λόγια που διαβάζω, εννοώ να το παίρνω επάνω μου. Όταν βλέπω κάτι δυσάρεστο λίγο στην αρχή έχεις μια τέτοια αντίδραση, αλλά καταλαβαίνεις για πιο λόγο γίνεται και δεν με επηρεάζει. Δεν είναι κάποια έκπληξη. Ξέρω ότι ο χώρος των media χωρίζεται σε διάφορα τμήματα. Υπάρχει αυτό το τμήμα που ενδιαφέρεται για τα κοσμικά και την προσωπική ζωή καλλιτεχνών και ζει μέσα από αυτό. Ότι πέσει στην αντίληψή του καταπιάνεται με αυτό, μπορεί να το βομβαρδίσει για λίγες μέρες, θα περάσει. Μετά θα ασχοληθεί με κάτι άλλο. Έτσι το αντιμετωπίζω κι εγώ. Για μένα δεν με ενοχλεί. Είμαι ένας μεγάλος άνθρωπος κι επίσης δεν έχω κάτι να κρύψω ή κάτι για το οποίο να ντραπώ. Το μοναδικό πράγμα είναι όταν εμπλέκονται τρίτοι, παιδιά, άνθρωποι που δεν μπορούν οι ίδιοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Αυτή η περίοδος της ζωής σας είναι από τις καλύτερες;

Eίναι ένα τέλειο διάστημα. Κάνω δημιουργικά πράγματα στη δουλειά μου. Έβγαλα ένα καινούργιο τραγούδι, (Σήμερα σ΄αγαπώ τόσο πολύ) το οποίο για πρώτη φορά είναι ακριβώς ό,τι θα ήθελα χωρίς να σκεφτώ καθόλου το εμπορικό μέρος, γιατί συνειδητοποίησα ότι μόνο όταν κάνεις αυτό που είσαι εσύ και δεν το νοθεύεις, υπάρχει περίπτωση να περάσει. Η δουλειά μου πάει καλά. Εδώ και δύο χρόνια πάνε πολύ καλά τα live μου, τώρα το καλοκαιρινό Χάραμα. Το άλλο τμήμα της μουσικής με το οποίο ασχολούμαι και δεν ξέρει πολύς κόσμος, η κλασική μουσική, που είναι και η αγάπη μου επίσης πηγαίνει καλά. Εδώ και μια πενταετία δίνω ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας, πήρα κάποιες διακρίσεις, μελετάω 4 - 5 'ωρες τη μέρα όπως παλιά και ασχολούμαι με πράγματα που μου αρέσουν. Έχω καθιερώσει τη γυμναστική μες τη ζωή μου , διαβάζω, η προσωπική μου ζωή είναι πολύ ωραία, στην καλύτερη φάση που ήμουν ποτέ. Την υγεία μας έχουμε. Νιώθω τυχερός κι ευλογημένος όλη αυτή την περίοδο. Έχω γενικά μια τυχερή ζωή και μου αρέσει να το λέω. Αν και μου λένε ότι δεν είναι ωραίο να το λέω. Εγώ πιστεύω ότι είναι ωραίο να το λες γιατί δείχνεις την ευγνωμοσύνη σου. Έχω τρομερή ευγνωμοσύνη για τη ζωή που μου έχει δοθεί. Βέβαια δεν ζητάω και πάρα πολλά.Το όνειρό μου δεν ήταν να αποκτήσω πάρα πολλά πράγματα. Οπότε το οικονομικό μου άγχος είναι μόνο να βιοπορίζομαι και να πάρω καμιά ηλεκτρική κιθάρα (γέλια).

Τι αγαπάτε στη σύντροφό σας;

Για να αγαπήσω κάποιον άνθρωπο, το πρώτο χαρακτηριστικό είναι να τον θαυμάζω, οπότε υπάρχει θαυμασμός σε όλα τα επίπεδα , αλλιώς δεν μπορώ. Ουσιαστικά θέλω να νιώθω ότι έχω απέναντί μου έναν άνθρωπο αν όχι ισάξιο και ανώτερο. Μου αρέσει αυτό και με προκαλεί εγκεφαλικά. Ότι δηλαδή έχω να πάρω , να αλληλεπιδράσω, ότι μπορώ να συζητήσω, που είναι το πιο σημαντικό για μένα. Όλα τα άλλα, παρότι είναι σημαντικά είναι πολύ πιο εύκολο να τα βρεις. Δηλαδή εννοείται ότι θα ερωτευθείς.

Και η εικόνα παίζει ρόλο έτσι δεν είναι;

Φυσικά. Η εικόνα προέρχεται από τον έρωτα. Μπορεί να ερωτευθείς έναν άνθρωπο που οι άλλοι να τον βρίσκουν τον πιο άσχημο, εσύ να τον βλέπεις τον πιο όμορφο του κόσμου. Τώρα το ότι εγώ έτυχε να ερωτευθώ μια κοπέλα που είναι και η πιο όμορφη του κόσμου, δεν πειράζει. (γέλια). Είμαι τυχερός...Αστειεύομαι. Εγώ τη βλέπω έτσι. Δεν έχει νόημα να σου πω συγκεκριμένα προτερήματα, αλλά όταν θαυμάζεις το πνεύμα κάποιου ανθρώπου και σε γοητεύσει, σε προκαλεί, σε κάθε επίπεδο μέσα στην ημέρα, αυτό είναι που σε κάνει να θεωρήσεις ότι μπορώ να μείνω και να το βλέπεις μελλοντικά, μακροχρόνια και όχι απλάκάτι για να περνάμε το χρόνο μας ευχάριστα και να έχουμε μια συντροφιά. Έχουμε μεγαλώσει λίγο και πια αυτό δεν καλύπτει. Αυτό δεν μπορούμε να το ερμηνεύσουμε πώς συμβαίνει. Γνωρίζεις κάποιον άνθρωπο και προσωπικά το ξέρω από την πρώτη βδομάδα. Και γι΄αυτό δεν έχω κάνεις πολλές φορές σχέσεις στην τύχη ή για πλάκα. Ή θα είναι κάτι εντελώς περιστασιακό ή αμέσως καταλαβαίνω ότι με αυτό τον άνθρωπο θα γραφτεί κάποια ιστορία. Μπορεί να μην είναι παντοτινή, γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, σίγουρα όμως θα γίνει μια σχέση. Και τώρα πάλι το ήξερα από την αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα