«Πετούσε» στην Ουγγαρία ο Κράτσλοου

16:50 24/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Καλ Κράτσλου κατέκτησε την pole position και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο Grand Prix της Ουγγαρίας. Ο Βρετανός αναβάτης της δορυφορικής Yamaha έσπασε τα χρονόμετρα καθώς έκανε νέο ρεκόρ πίστας.

Εκπληκτικός, στη δεύτερη θέση ήταν ο Άλβαρο Μπαουτίστα. O Πορτογάλος κατείχε για αρκετή ώρα την pole position και ήταν ο πρώτος που έκανε νέο ρεκόρ πίστας, πριν του κλέψει τη δόξα ο Κράτσλοου.

Την πρώτη σειρά της εκκίνησης θα συμπληρώσει

ο Μάρκεθ. Ο 20χρονος αναβάτης της εργοστασιακής Honda ήταν επίσης ταχύτατος, χάνοντας κάποια χιλιοστά του δευτερολέπτου στο τελευταίο τμήμα της πίστας του Μπρνο.

Οι Πεντρόσα, Λορένθο θα βρίσκονται στη δεύτερη σειρά του grid. Και οι δύο αναβάτες βελτίωσαν μεν την επίδοσή τους, ωστόσο έμειναν σε πιο αργούς χρόνους. Ακόμη μία έκπληξη ήταν η έκτη θέση του Μπράντλεϊ Σμιθ.

Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκεται ο Βαλεντίνο Ρόσι με τους Στέφαν Μπραντλ και Αντρέα Νταβιτσιόζο. O Νικι Χέιντεν έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ιανόνε και Έντουαρντς, οι οποίοι είχαν πάρει το εισιτήριο για το Q2 από τις πρώτες κατατακτήριες δοκιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα