Αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

22:25 5/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η οικογένεια της 21χρονης κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, αποφάσισε να την αποσυνδέσουν από την μηχανική υποστήριξη που την κρατούσε στη ζωή.

Λίγες ώρες πριν ο πατέρας της, Μπόμπι Μπράουν, o oποίος σήμερα, Πέμπτη, έχει τα γενέθλιά του, έφτασε στο νοσοκομείο φανερά συντετριμμένος. Μαζί του είχε την σύντροφό του, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης.

«Η πρίζα τραβήχτηκε», δήλωσε αστυνομική πηγή στη βρετανική

εφημερίδα «Daily Mail» που έκανε γνωστή την είδηση, ενώ δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση από το νοσοκομείο ή την οικογένεια. Παράλληλα δεν έχει γίνει γνωστό αν η Μπόμπι Κριστίνα αντεξε εκτός της μηχανικής υποστήριξης

«Είναι πιθανό ένας ασθενής να μπορέσει να επιβιώσει και χωρίς μηχανική υποστήριξη», τονίζει η εφημερίδα.

Η 21χρονη βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της, το περασμένο Σάββατο και ήταν σε τεχνητό κώμα. Όπως είχε γίνει γνωστό, η λειτουργεία του εγκεφάλου της ήταν υποτυπώδης, ενώ ανέπνεε με μηχανική υποστήριξη, ωστόσο είχε ανοίξει ελάχιστα τα μάτια της. Πολλοί αποδίδουν το συμβάν στη χρήση ναρκωτικών, κάτι που, μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί.

Άτομο από την οικογένεια είχε παραδεχθεί πως η 21χρονη έκανε χρήση ουσιών στο παρελθόν, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που κατηγόρησαν τους γονείς της, οι οποίοi τα 15 χρόνια που ήταν παντρεμένοι, έδωσαν «μάχη» για να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα