Περιμένουν την Τζένοα στην Καλλονή

20:40 19/7/2013 - Πηγή: AEK365

Καλή η ιστορική άνοδος για την Καλλονή, ωστόσο οι νησιώτες ήρθαν για να μείνουν στη Σούπερ Λίγκα. Για να τα καταφέρουν βέβαια χρειάζεται σκληρή δουλειά, η οποία και γίνεται αυτή την περίοδο στην Ιταλία υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ματζουράκη. Σήμερα Πέμπτη υπήρξε διπλή προπόνηση που ήταν ουσιαστικά οι πρώτες καθώς την Τετάρτη το βάρος έπεσε στο χαλάρωμα, με το βάρος να πέφτει στη φυσική κατάσταση το πρωί και στην τακτική σε άμυνα και επίθεση το απόγευμα. Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες μπήκαν για παγοθεραπεία στο ποτάμι δίπλα από το γήπεδο, με τη θερμοκρασία του νερού

να φθάνει τους 7 βαθμούς.

Όμως καλές οι προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν και τα απαραίτητα φιλικά και στην Καλλονή όχι μόνο θα υπάρξουν, αλλά είναι και ιδιαίτερα δυνατά. Πρώτος αντίπαλος για τους νησιώτες θα είναι η Τζένοα στις 24 Ιουλίου, ένα ματς που θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Stubaital στην τοποθεσία Kampl του Neustift και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Το επόμενο φιλικό έχει οριστεί για τις 26 Ιουλίου, επίσης στις 17:00, με την Λιβόρνο στην περιοχή της Folgaria, στο τοπικό γήπεδο La Pineta, ενώ στο τελευταίο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους η Καλλονή θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Μπολόνια, στο Δημοτικό Στάδιο του Andalo. Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 4 το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα