Περιμένουν Ρούνεϊ, εξετάζουν Ετό'ο

17:42 14/8/2013 - Πηγή: AEK365

Μόνο στην περίπτωση που «ναυαγήσει» η μεταγραφή του Γουέιν Ρούνεϊ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα γίνει κίνηση από την Τσέλσι για την απόκτηση του Σάμουελ Ετό. Όπως τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη, Κλαούντιο Βιγκορέλι, ο Καμερουνέζος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, υπό τις οδηγίες του «αγαπημένου του προπονητή», Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ δεν κλείνει την πόρτα ούτε στην Ίντερ.

«Εάν η Τσέλσι δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ, που είναι και ο πρώτος της μεγάλος στόχος για την επίθεση, τότε θα στραφεί στον Καμερουνέζο ως δεύτερο λύση.

Από τη μεριά του, ο Ετό θα πήγαινε με ευχαρίστηση Πρέμιερ Λιγκ και στην Τσέλσι του Μουρίνιο, που είναι και ο αγαπημένος προπονητής του», είπε σχετικά με το ενδιαφέρον της Τσέλσι ο Βιγορέλι και εν συνεχεία αναφερόμενος στην προσέγγιση της Ίντερ, τόνισε:

«Όσα έχετε διαβάσει είναι αλήθεια. Η επιθυμία του Ετό είναι μεγάλη για να πάει στην Ίντερ και από τη μεριά τους οι «νερατζούρι» εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν μία μεγάλη οικονομική προσπάθεια, παρά τη σφιχτή πολιτική που ακολουθούν τον τελευταίο καιρό».

Κλείνοντας, σχετικά με τις διαθέσεις της διοίκησης της Ανζί είπε: «Μιλήσαμε με τον Κερίμοφ και μας είπε πως θα συζητήσουμε για το ποσό της πώλησης αφού τα βρούμε πρώτα με την επόμενη ομάδα του. Είναι ακόμη νωρίς πάντως».

Keywords
Τυχαία Θέματα