Πέρεθ: Ο Ρονάλντο θα τελειώσει εδώ την καριέρα του

11:44 23/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη πρόταση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο όπως ξεκαθάρισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος πρόσθεσε πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα μείνει στην ισπανική ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Σε δηλώσεις του στην γαλλική εφημερίδα EQUIPE, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως εδώ θα τελειώσει την καριέρα του. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουμε δεχτεί

κάποια πρόταση για την παραχώρηση του".
Ο Πέρεθ ρωτήθηκε αν η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να κινηθεί για παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία βρισκόταν ο Κάρλο Αντσελότι με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας να απαντά το εξής: "Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε για κανέναν παίκτη. Ούτε για τον Ιμπραΐμοβιτς, ούτε για τον Βεράτι. Αν σε ένα ή δυο χρόνια ενδιαφερθούμε για κάποιον, θα μιλήσουμε πρώτα με τον Νάσερ Αλ Κελαϊφί".
Για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο Πέρεθ δήλωσε: "Θα δούμε φέτος πώς θα τα πάει. Αισθάνομαι ότι έχει επιπλέον κίνητρο με τον Αντσελότι και θα αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά του".
Τέλος ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε και στην συνεργασία με τον Ζινεντίν Ζιντάν: "Έχει το μάτι για να ανακαλύπτει ταλέντα. Οι συστάσεις του ήταν απαραίτητες για τον Ίσκο και τον Ιγιαραμέντι. Δεν θέλω να κρύψω ότι ίσως στο μέλλον να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα