Πέρεθ: Δεν έχω καμία διαφορά με Ρονάλντο

15:30 5/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πει δημόσια πως αν ήταν πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα έκανε διαφορετικές μεταγραφικές κινήσεις και δεν θα άφηνε να φύγουν Ντι Μαρία και Τσάμπι Αλόνσο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία διαφορά με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.
Δημοσιεύματα ήθελαν τον πρόεδρο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ενοχλημένο με τα σχόλια του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού αλλά σε σημερινή συνέντευξη Τύπου δήλωσε: "Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και η αφοσίωση

του στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Έχω ακούσει όλη τη συνέντευξη του και γνωρίζοντας τον, ξέρω ότι δεν θα αμφισβητούσε τον σύλλογο. Έχουμε μια φανταστική σχέση και δεν έχω καμία διαφορά μαζί του".
Για την αποχώρηση του Τσάμπι Αλόνσο, που πήρε μεταγραφή για τη Μπάγερν Μονάχου, ο Πέρεθ δήλωσε: "Έχω καλή σχέση με τον Αλόνσο. Ήρθε, μας είδε και μας ζήτησε να τον αφήσουμε να φύγει. Ένιωθε αυτή είναι η καλύτερη λύση για εκείνον και τον σύλλογο. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση και εκπληρώσαμε την ευχή του. Είμαστε καλυμμένοι σε αυτή την θέση με τον Κρόος και τον Ιγιαραμέντι. Ο Τσάμπι είναι στο τέλος της καριέρας του και έτσι ήθελε να το προσεγγίσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα