Περέιρα: Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι από άλλο πλανήτη!

13:16 21/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε στην ιστοσελίδα maisfutebol.pt για την κατάκτηση του τρίτου τίτλου στην καριέρα του (καθώς είχαν προηγηθεί δύο με την Πόρτο), αλλά και για τις δύο φορές (στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) που βρέθηκε στο επίκεντρο επεισοδίων.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

-Θέλατε πολύ αυτό το πρωτάθλημα, σωστά;
Σίγουρα ναι. Η καριέρα μας υπάρχει για να κερδίζουμε τίτλους. Όταν κατακτάμε τον πρώτο σκεφτόμαστε τον δεύτερο, όταν κερδίζουμε τον δεύτερο τότε θέλουμε και τον τρίτο και όταν έρχεται και ο τρίτος θέλουμε τον τέταρτο. Την περασμένη σεζόν, στη Σαουδική

Αραβία, δεν κατάφερα κάτι τέτοιο διότι η ομάδα ήταν πολύ νέα και υπήρχε και μαι σειρά άλλων συγκυριών. Τα καταφέραμε τώρα και αυτό μας ικανοποιεί απόλυτα.

-Ποια θέση έχει στην καρδιά σας αυτός ο τίτλος;
Το πρώτο τρόπαιο που κατακτάς είναι αυτό που σε σημαδεύει. Ήταν ένας τίτλος που κερδήθηκε υπό δύσκολες συνθήκες και αποτέλεσε ορόσημο στη ζωή μου. Ο τωρινός τίτλος είναι σημαντικός διότι δείχνει ότι μπορώ να πετύχω πράγματα και μακριά από την Πορτογαλία ή μακριά από την Πόρτο.

-Είναι αυτός ο πιο εύκολος τίτλος;
Tα δύο πρωταθλήματα με την Πόρτο κρίθηκαν σε λεπτομέρειες κόντρα σε μια σπουδαία Μενφίκα. Όταν την προτελευταία σεζόν αντιμετωπίσαμε την Μπενφίκα σε ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε από το γκολ του Κέλβιν, οι δύο ομάδες ήταν αήττητες. Στο τέλος, αυτό που έκανε την διαφορά ήταν αυτή η νίκη μας κόντρα στη Μπενφίκα. Την προηγούμενη σεζόν, επίσης, η διαφορά μας ήταν μόνο δύο ήττες. Για αυτόν τον λόγο, η Μπενφίκα ήταν ένας σπουδαίος αντίπαλος.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα