Πέρασε ο ΝΟΧ

20:07 18/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΝΟ Χίου είναι ο ένας φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση, που θα γίνει αύριο Σάββατο (20.00) στο κολυμβητήριο του Αργοστολίου.

Η ομάδα της μαστίχας νίκησε με 8-4 τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ, που γίνεται στην όμορφη πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς και προκρίθηκε στον δεύτερο τελικό της ιστορίας της διεκδικώντας το δεύτερό της τρόπαιο στο θεσμό (μετά από αυτό του 1990).

Αντίθετα οι πράσινοι δεν κατάφεραν

να προκριθούν στον πρώτο τελικό της ιστορίας τους.

Οι Χιώτες περιμένουν, πλέον, τον μεγάλο τους αντίπαλο που θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον ΝΟ Βουλιαγμένης και τον Ολυμπιακό ο οποίος ξεκινάει σε λίγο (20.00)

Στηριζόμενοι στην πολύ καλή τους άμυνα και εκμεταλλευόμενοι κυρίως τον παίκτη παραπάνω, από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά - οπότε και πήραν το πάνω χέρι - οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη κατάφεραν να φτάσουν στη σπουδαία νίκη. Ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει καλά και προηγήθηκε, μάλιστα, στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια μπλοκαρίστηκε από την άμυνα της αντιπάλου, ενώ είχε και βιαστικές επιλογές στην επίθεση (είχε μόλις 1/7 π/π).

Η πρώτη περίοδος τελείωσε ισόπαλη 1-1. Στη συνέχεια ο Ντόσκας έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στην κόντρα για τη Χίο, που δεν ξαναέχασε από εκείνο το σημείο το προβάδισμα. Προηγήθηκε με 6-2 στα μέσα της γ' περιόδου και με 8-3 στις αρχές της δ'.ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8-4

(1-1,2-1, 4-1, 1-1)

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης 3, Ράτζεν 1, Κατσουλάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος, Βιττέλας, Ντόσκας 2, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γεώρ., Βλοντάκης 1, Γαβαλάς Ι. 1, Μισεντζής.

4/8 π/π, 1/1 πέναλτι, 1 κόντρα, 1 φουνταριστός, 1 περιφέρεια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Στελλάτος, Κόχειλας Ι. 1, Κόχειλας Ν., Αλιχανίδης Αβ. 1, Κοκκινάκης, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Χρ., Φαναριώτογλου, Τσόκας, Δραγώνας, Παπαδημητρακόπουλος.

1/7 π/π, 1 φουνταριστός, 2 περιφέρεια.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κουρέτας

Αλυτάρχες: Χαράλαμπος Τρούλος, Γιώργος Παπαδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα