Πέρασε ο Απόλλωνας

18:24 5/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΧΑΝΙΑ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γ.Καμάρας

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 3-1 των Χανίων στο «Γ. Καμάρας» και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το γκολ

του Απόλλωνα ήρθε στο 40'. Μετά από εκτέλεση φάουλ και συνεχείς κόντρες, ο Μαρκαντωνάκης πιάνει αέρα και ο Ανγκούλο σπρώχνει την μπάλα στην κενή εστία των Χανίων.Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με γκολ του Κρητικού για τα Χανιά. Ο Απόλλων διαμαρτύρεται σωστά για φάουλ του Ρένια που τραβάει τον αντίπαλό του Κοτσώνη, πριν η μπάλα φτάσει στον σκόρερ. Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Οι δύο ομάδες προέβησαν στην πρώτη τους αλλαγή λίγα λεπτά μετά από τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο μόνον ο Αλέκος Βοσνιάδης δικαιώθηκε, αφού ο Παναγιώτης Λαγός μπήκε στο 53' και με δύο καλές εκτελέσεις φάουλ από δεξιά (στο 59' και το 66'), ο Φαρινόλα και ο έτερος νεοεισελθών Δημήτρης Σουάνης έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στον Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Βοσνιάδης): Πίτκας, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Κοτσώνης, Γκόλιας, Ηρακλής (53' Λαγός), Πινέιρο, Ανγκούλο, Ψιάνος (85' Χατζής), Φαρινόλα (64' Σουάνης), Τζιώρας.

ΧΑΝΙΑ (Καβακάς): Μαρκαντωνάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κοντέων, Γκότοβος, Γανωτής, Σιλιγαρδάκης, Γκονσάλες, Ρένια (69' Αλέκου), Νύκταρης (54' Σακελλαρίου), Πάγκαλος (89' Εσόνο), Κρητικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα