Πέρασε από το Χαλάνδρι ο Ηρακλής

17:19 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Ηρακλής πέρασε από το Χαλάνδρι, επικρατώντας του τοπικού Νηρέα με 9-2, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν μπροστά στο σκορ από το ξεκίνημα έως και το τέλος του αγώνα, πανηγυρίζοντας την 8η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα

και παραμένοντας μόνη 3η στο βαθμολογικό πίνακα με 24 βαθμούς, μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Α1 Γυναικών.

Από την άλλη, ο Νηρέας Χαλανδρίου, μετά και τη σημερινή του ήττα, εξακολουθεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 μόλις βαθμούς.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-2, 1-3, 1-2, 0-2

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Τάσος Πιρπιρής): Επταημέρου, Σαμαρά , Βασιλακοπούλου Μ. 1, Βάσιλα 1, Πανουσάκη, Ιγνατίδη, Λιβαθηνού, Παπατριανταφύλλου, Βασιλακοπούλου Α., Φέσκου, Μιχαηλίδου, Μητσάκου, Κωστάκη Π., Κωστάκη Χρ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώτης Ιωακειμίδης): Γούλα, Αβράμη, Τσελεπή 1, Καριπίδου , Τζίμα 1, Τριχολίδου, Ζάντου 2, Γουάρντ , Σαρησάββα 1, Φλώρου Χ. , Φλώρου Μ. 4

Keywords
Τυχαία Θέματα