Πέρασε από την Ξάνθη ο ΟΣΦΠ (VIDEO)

21:26 11/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 17η αγωνιστική

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Skoda Ξάνθη Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.Βοσκάκης

Αντίθετα με ΠΑΟΚ

και Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την Ξάνθη επικρατώντας με 3-1 της τοπικής ομάδας. Έτσι εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ και μετά από μήνες βρέθηκε μόνος πρώτος κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Δύο φάσεις, δύο γκολ ουσιαστικά στο πρώτο μέρος. Στο 19' ο Μήτρογλου ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ και στο 30' μετά το γύρισε του Αφελάι ο Ντοσεβί με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 53' οι "ερυθρόλευκοι" σφράγισαν τη νίκη τους όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κασάμι έπιασε την κεφαλιά και ο Μήτρογλου με προβολή από κοντά έκανε το 0-3. Η Ξάνθη κατάφερε να μειώσει στο 83' όταν μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Μπέρτο, ο Λούσερο σκόραρε από κοντά.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Καρυπίδης, Βασιλακάκης (61'Βάλτερ), Φλίσκας, Κλέιτον (72'Ομπόντο), Λουσέρο, Σολτάνι, Καπετάνος (61'Παπαστεριανός).

ΟΣΦΠ (Β.Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουϊ, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μασουακού, Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι (68'Ντουρμάζ), Ντοσεβί (78'Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες (64'Φορτούνης), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα