Πέρασε από τη Ριζούπολη η Καλλονή (VIDEO)

20:16 15/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 4η αγωνιστική

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καμάρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Λιαχούδης

Η εξαιρετική πορεία της Καλλονής συνεχίστηκε με την ομάδα της Μυτιλήνης να περνάει από τη Ριζούπολη επικρατώντας με 3-1 του Απόλλωνα.

Κακό το ματς στο πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις. Στο 27' ο Πετρόπουλος έπιασε την κεφαλιά

αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Σιδεράκη με την Καλλονή να απαντάει στο 40' όταν μετά το γλίστρημα του Δεληζήση ο Μανούσος βγήκε μόνος του με τον Τζόρβα αλλά δεν κατάφερε, με σουτ, να τον "νικήσει".

Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή έκανε πάρτι. Μόλις στο 53' ο Μανούσος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και σημάδεψε σωστά κάνοντας το 1-0. Ο Απόλλωνας σκόραρε στο 59' με τον Πετρόπουλο αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Στο 66' ήρθε το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Λεάντρο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε και τελικά κατέληξε στα δίχτυα. Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να μειώσει στο 69' με τον Έγκον και επτά λεπτά μετά ήρθε το 3-0 με σκόρερ τον Μαρσέλο Άλβες. Τελικά το γκολ του Απόλλωνα ήρθε στο 90' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πετρόπουλου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΘ.: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Κόρμπος (56'Φαρινόλα), Άλβαρεζ, Γκουέλα, Μπλάζεκ (40'Μίνγκας), Έγκον, Πετροόπουλος

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Άλβες (78'Σιλιγαρδάκης), Φαρία, Λεοζίνιο (80'Περόνε), Χουανλού, Μανούσος, Καζάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα