Πέρασε από τη Λιβαδειά η Ξάνθη

19:11 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 21η αγωνιστική

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Λιβαδειάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η.Σπάθας

Σημαντικό διπλό για την Ξάνθη που απέδρασε από τη Λιβαδειά επικρατώντας 2-1 της

τοπικής ομάδας.

Μετά από ένα κακό πρώτο τέταρτο το ματς πήρε φωτιά. Η Ξάνθη είχε δοκάρι στο 17' μετά από σουτ του Βασιλακάκη και στο 29' σκόραρε με κεφαλιά του Γκομσί. Δύο λεπτά μετά ο Λεβαδειακός μετά από φάση διαρκείας είδε αρχικά την μπάλα να κόβεται πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια να πηγαίνει στο δοκάρι. Στο 39' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα καθώς ο Ζίτο είδε κόκκινη επειδή πάτησε στον αστράγαλο τον Καπετάνο.

Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισοφαρίσει όταν μετά τη γυριστή κεφαλιά του Τομάς, ο Βούκσεβιτς από κοντά έκανε το 1-1. Δέκα λεπτά μετά όμως η Ξάνθη ανέκτησε το πλεονέκτημα όταν μετά από σέντρα του Βασιλακάκη, ο Καπετάνος με εξαιρετικό τελείωμα σκόραρε. Ο Μπουονανότε εκτέλεσε φάουλ στο 68' με τον αέρα να δίνει περίεργη πορεία στην μπάλα και τον Κυριακίδη να διώχνει δύσκολα. Στα τελευταία λεπτά ο Λεβαδειακός πίεσε αλλά η Ξάνθη κράτησε το αποτέλεσμα. Το ματς παρακολούθησε από την εξέδρα ο Άλαν Πουλίδο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ.Παντελίδης): Σηφάκης, Στάθης, Κώτσιος, Ζιτο, Βούκσεβιτς, Τομας, Σοτέλο (73'Κατίδης), Πίντερ (56'Γκόμες), Μιλοσάβλιεφ, Μιλιάζες, Μπουσταμάντε.

ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γκομσι, Βάλτερ (57'Λουσέρο), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Φλίσκας (46'Παπαστεριανός), Κομεσίδης, Γούτας, Καπετάνος (70'Σολτάνι), Μπέλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα