Πέρασε από τα Πηγάδια ο ΠΑΟΚ

21:52 22/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αποτελεσματικός στην επίθεση και συμπαγής στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα την Ξάνθη στα Πηγάδια με 3-0.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε ήρεμα. Μάλιστα, αρκετά ήρεμα, με την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, όμως κάπου εκεί...

ήρθε το πέναλτι που υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος για να βάλει «φωτιά» στα Πηγάδια. Οι φιλοξενούμενοι από το τράβηγμα του Κομεσίδη μέσα στην περιοχή εκτέλεσαν εύστοχα το πέναλτι με τον Κλάους Αθανασιάδη.Οι ακρίτες προσπάθησαν και «ανέβασαν στροφές» προκειμένου να πετύχουν κάποιο γκολ, όμως το 1-0 παρέμεινε υπέρ του ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προηγούταν 1-0, ωστόσο φάσεις στο παιχνίδι δεν είχε κάνει. Και ο Ρομπέρ θέλησε να το αλλάξει στο 56 φιλοξενούμενοι συνεργάστηκαν πολύ καλά στην επίθεση, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να παίρνει τη μπάλα από τα αριστερά. Πέρασε με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια τον Μπέρτο στο ένας με έναν και σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στα Πηγάδια, με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπαξεβανίδης (71' Καζούμπα), Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας (56' Μαρίν), Ονουάτσι (56' Μάνταλος), Μαρκόφσκι

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Έτο, Λίνο (71' Σταφυλίδης), Κατσικάς, Κουμάλο, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Λόρενς (80' Γιάννου)

Keywords
Τυχαία Θέματα