Πέρασε από Παλλήνη η ΑΕΚ

22:36 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Χωρίς απώλειες πέρασε από την Παλλήνη η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 του Πρωταθλήματος νίκησε με 3-1 σετ και συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της.

Το ματς

Μπορεί το παιχνίδι να άργησε να ξεκινήσει περίπου 45 λεπτά, λόγω του ότι ο αγώνας που διεξαγόταν εκεί δεν είχε τελειώσει, ωστόσο η ΑΕΚ

κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Η διαφορά που δημιούργησε, μάλιστα της έδωσε το προβάδισμα με 16-25. Στην πορεία, η Ένωση χαλάρωσε και έριξε ρυθμούς με αποτέλεσμα η Παλλήνη να βρει χώρους και να κάνει το 1-1 στα σετ.
Στη συνέχεια η ΑΕΚ επέβαλλε το ρυθμό της και με καθαρό μυαλό έφτασε να προηγείται με 2-1 σετ. Ενώ και στο τέταρτο σετ με καλές επιθετικές και αμυντικές προσπάθειες δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1 σετ και να φτάσει στη νίκη, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος της Α2.

Τα στ:16-25,17-25,27-25,17-25

Παλλήνη (Φλώρος): Κοντός Θ., Μπιλλήρης, Αντωνάκης, Δημητρίου, Νιώπας, Παπαστέλιος, Κοτζαμπάσης (λ), Χριστοφοράκης, Κοντός Ι., Ψαρρής, Κουλοχέρης.

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Σασάτη, Κρέτσης, Αλεξίου, Σαμαντάς, Ρουμελιωτάκης, Καπίρης, Κάπελας (λ), Αναστασίου, Μιχαλόπουλος, Φραγκιαδάκης Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα