Πέπε: Μόνο ο Μουρίνιο δεν κοιτάζεται στον καθρέφτη

14:39 12/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε ισχυριστεί σε πρόσφατη συνέντευξη του πως οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης συνήθιζαν να κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη με τον Πέπε να υποστηρίζει πως είναι φυσιολογικό για τους ποδοσφαιριστές να προσέχουν την εικόνα τους και πως ο Πορτογάλος είναι ο μόνος που δεν κοιτά τον εαυτό του στον καθρέφτη.
Σε δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero", ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ο Μουρίνιο είναι ο μόνος άνθρωπος που σηκώνεται το πρωί και δεν κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη.

Αυτά είναι πράγματα της καθημερινής ζωής και δεν μας επηρεάζουν.
Είναι φυσιολογικό για εμάς να προσέχουμε την εικόνα μας για να κάνουμε μια καλή εντύπωση για τον σύλλογο που παίζουμε, που τον λένε Ρεάλ Μαδρίτης.
Όταν είμαστε μπροστά στην κάμερα, στα Μέσα και σε όλα αυτά, νομίζω ότι είναι δεκτό".
Ο Πέπε μίλησε και για τον νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Κάρλο Αντσελότι: " Ο Αντσελότι έφερε ηρεμία στην ομάδα. Ήταν παίκτης και ο ίδιος και ξέρει που ήρθε. Έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και μας έδωσε την ηρεμία που χρειάζεται για να παίζουμε. Είμαι χαρούμενος που παίζω υπό τις οδηγίες του, είναι κοντά στους παίκτες του και καταλαβαίνει τις ανάγκες τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα