Πένθος στην Εθνική Αργεντινής για την Μαρία Σολεδάδ

10:11 3/7/2014 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που προετοιμάζονται για τον προημιτελικό με την Κολομβία, οι διεθνείς της Εθνικής Αργεντινής θρηνούν τον χαμό της δημοσιογράφου Μαρία Σολεδάδ Φερνάντεζ.
Η 26χρονη, κόρη του γνωστού δημοσιογράφου Μιγκέλ "Τίτι" Φερνάντεζ, σκοτώθηκε σε τροχαίο καθώς επέστρεφε από το Μπέλο Οριζόντε στο Σάο Πάουλο. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και δυο συνάδελφοι της που έχουν τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Έτσι, η συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ελβετίας ακυρώθηκε εξαιτίας του χαμού της δημοσιογράφου και όχι λόγω προβλημάτων μεταξύ των παικτών όπως

γράφτηκε.
Σε δηλώσεις του, ο γενικός γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Χουάν Κάρλος Κρέσπι, τόνισε: "Οι παίκτες είναι πολύ λυπημένοι. Χάθηκε στην ουσία ένα νεαρό παιδί και όλοι είτε νιώθουν παιδιά είτε έχουν παιδιά. Την αγαπούσαν πολύ.
Ζητώ συγγνώμη αλλά οι παίκτες δεν θα παραβρεθούν στη συνέντευξη Τύπου. Όλοι έχουμε σοκαριστεί. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, όπως εγώ, ξέρουμε πως κανονικά τα παιδιά θάβουν τους γονείς τους όχι το αντίθετο".

Keywords
Τυχαία Θέματα