«Πεντάστερη» πρόκριση

16:31 21/12/2011 - Πηγή: AEK365

Με απόλυτη αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας επικράτησε με το ευρύ 5-0 της Προοδευτικής και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Το σκορ ήταν 0-0 στο πρώτο 45λεπτό και δεν προμήνυε τέτοια εξέλιξη στην επανάληψη.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές αφού ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποιο τέρμα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κατά πολύ με αποτέλεσμα το θέαμα είναι κακό και το σκορ στο πρώτο μέρος να είναι... λευκό.

Στην επανάληψη ο Σάκης Τσιώλης έριξε στο παιχνίδι τον Σολάκη (52') και από κει και πέρα άλλαξαν πολλά. Στο 66'

ο έμπειρος επιθετικός έδειξε τον δρόμο προς τα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους «Αρκάδες». Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τον Αστέρα αφού στο 72' ο Μπρέσκα διπλασίασε τα τέρματα για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σολάκης και να κάνει το 3-0.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τον Αστέρα Τρίπολης αφού συνέχισε να πιέζει την ομάδα του Χατζηαλέξη η οποία έδειχνε να έχει παραδοθεί. Ο Ράγιος έκανε στο 78' το 4-0 ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Αρσενίεβιτς αφού ευστόχησε από τα 11 βήματα.

Η ομάδα της Τρίπολης φαινομενικά μία εύκολη πρόκριση ωστόσο αυτό δεν υφίσταται αφού ο Τσιώλης χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τα «δυνατά» χαρτιά στο δεύτερο μέρος προκειμένου να βρει δίχτυα η ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Σάμιος, Αλεξίου, Λίγκος, Σούφλας, Μηνάς, Μπελέρι (68' Σταμποζλίεφ), Συρίγος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ( Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Μπρέσκα, Χούλι (61' Αρσενίεβιτς), Ράγιος, Μπακασέτας (52' Σολάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα