Πεντάσφαιρη η Ανόρθωση

20:09 6/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ Κουκλία- Ανόρθωση: 1-5
(Σταμπολζίεφ 15'- Αλέξα 8', 29', Κολαούτι 11', 50', Κάλβο 41' πεν.)

Εύκολη νίκη πέτυχε η Ανόρθωση στο Παφιακό, όπου επικράτησε της ΑΕΚ Κουκλιών με σκορ 5-1 και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ζόρζε Κόστα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και καθάρισε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο,

και στην συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων.

Δύο τέρματα πέτυχε ο Νταν Αλέξα στο 8', 29' και ο Ρομπέρτο Κολαούτι στο 11΄, 50', ενώ ένα τέρμα πέτυχε ο Τόνι Κάλβο στο 41' με πέναλτι. Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει το σκορ με γκολ του Σταμπολζίεφ στο 15'.

Αλκή- Ομόνοια: 0-1
(Αντράντε 45+1')

Η Ομόνοια επικράτησε με σκορ 1-0 της Αλκής στο ΓΣΖ, και επανήλθε στις επιτυχίες μετά από δύο εβδομάδες. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι σημείωσε ο Ατράντε με κεφαλιά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

ΕΝΠ- Νέα Σαλαμίνα: 0-1
(Ροκε 15')

Σπουδαία νίκη από κάθε άποψη σημείωσε η Νέα Σαλαμίνα, που επικράτησε με σκορ 0-1 της στο «Τάσος Μάρκου», και πανηγύρισε το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα. Χρυσός σκόρερ για τους ερυθρόλευκους αναδείχθηκε ο Ελιο Ρόκε, ο οποίος από ωραία ενέργεια και ασίστ του Εντιαγέ, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μάστρου.

Η Ενωση που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τόλιμιρ στο 83', δέχθηκε την πέμπτη σερί ήττα και παραμένει σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση αφού εξακολουθεί να είναι στο -3, με τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες να αυξάνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα