Πελεγκρίνι: Καθόλου απίθανο να μείνει ο Λάμπαρντ

11:51 25/9/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες, η Σίτι της Νέας Υόρκης έκανε γνωστό πως ο δανεισμός του Φρανκ Λάμπαρντ στη Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχιστεί μέχρι και τον Φεβρουάριο και τη Τετάρτη ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αποκάλυψε πως δεν είναι απίθανο ο Άγγλος μεσοεπιθετικός να μεινει στους πρωταθλητές Αγγλίας και μετά τον Ιανουάριο.
Στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ, κόντρα στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ο Λάμπαρντ πέτυχε δυο γκολ και είχε ισάριθμες

ασίστ, στο 7-0, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, να δηλώνει: "Είναι σταρ στην Αγγλία και χαίρομαι για αυτόν. Για μένα ποτέ δεν ήταν δύσκολο να έχω καλούς παίκτες στην ομάδα. Το πρόβλημα είναι όταν δεν έχεις στο ρόστερ ποιοτικούς παίκτες. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και είναι ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου. Απλώς, λόγω του ότι είναι 36 ετών ίσως να μην μπορεί να παίξει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια".
Για το ενδεχόμενο ο Λάμπαρντ να μείνει στους πρωταθλητές Αγγλίας και μετά τον Ιανουάριο, ο Χιλιανός τεχνικός δήλωσε: "Αυτό είναι ένα θέμα που θα δούμε στην συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας δυο-τρεις μήνες για να αποφασίσουμε. Το σίγουρο είναι ότι αξίζει όλους τους επαίνους από τους φιλάθλους και θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο. Πάντως, δεν είναι καθόλου απίθανο να μείνει και μετά τον Ιανουάριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα