Πελεγκρίνι: Καμία πίεση

23:51 3/3/2015 - Πηγή: AEK365

Δυνατός σαν βράχος παρουσιάστηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι απέναντι στους εκπροσώπους του Τύπου όσον αφορά τις ερωτήσεις και τα σενάρια που τον θέλουν να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι, απαντώντας πως δεν υπάρχει πίεση από την μεριά του και τον σύλλογο
«Ποτέ δεν είχα κανενός είδους πίεση για να κερδίσω έναν συγκεκριμένο αριθμό τροπαίων και να κερδίζω έναν από αυτούς κάθε σεζόν εάν θέλω να παραμείνω εδώ. Δεν αισθάνομαι καμία πίεση, ειδικά από

τα ΜΜΕ. Νιώθω πίεση μόνο όταν βλέπω την ομάδα μου να παίζει με τον τρόπο που θέλω να παίζει.
Όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου ποτέ δεν μου είπαν ότι πρέπει να κερδίζω τίτλους κάθε σεζόν ή πέντε τίτλους σε πέντε χρόνια. Ήταν μια πρόταση του Φεράν. Είναι τελείως φυσιολογικό. Αλλά ίσως να κερδίσεις δύο τρόπαια σε μία σεζόν, ένα την επόμενη και δύο την μεθεπόμενη. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να αναλύσεις μία σεζόν. Ο τίτλος είναι κάτι σημαντικό, αλλά όχι το μόνο με τέτοιο ενδιαφέρον.
Το μόνο που σκέφτομαι είναι το παρόν. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρετε αν θα πάμε και θα κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα ή θα μείνουμε εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως ακόμη και πέρυσι πολλοί να μην περίμεναν να κατακτήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ.
Το να σκέφτεσαι για το μέλλον είναι το χειρότερο γιατί απλώς εικάζεις για πολλά πράγματα. Είναι σημαντικό να ζούμε και να επικεντρωνόμαστε στο παρόν. Έχω 25 χρόνια καριέρας σε μεγάλους συλλόγους και ποτέ δεν ένιωσα πίεση» σχολίασε ο Χιλιανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα