Πελεγκρίνι: Άλλη ομάδα η Μπαρτσελόνα

15:37 16/12/2013 - Πηγή: AEK365

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λέστερ για το Λιγκ Καπ, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Φυσικά, για το πρώτο πράγμα που ερωτήθηκε δεν αφορούσε τη... Λέστερ, αλλά την κλήρωση της ομάδας με τη Μπαρτσελόνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χιλιανός θέλησε να τονίσει πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι η ίδια ομάδα με αυτή που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2011, ενώ εξέφρασε την άποψη πως οι «μπλαουγκράνα» δεν θα κοιμηθούν ήσυχοι μετά την κλήρωση με τη Σίτι.

«Όλες οι ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ακριβώς οι ίδιες. Εάν θέλεις να κερδίσεις κάτι σημαντικό, πρέπει να νικήσεις κάποιες σημαντικές ομάδες. Νομίζω πως η Μπαρτσελόνα θα είναι ανήσυχη που κληρώθηκε μαζί μας. Δεν είναι η ομάδα που ήταν πριν δύο χρόνια. Το αποτέλεσμα με τη Μπάγερν μας έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση. Βελτιωνόμαστε συνεχώς», επεσήμανε αρχικά ο τεχνικός της Σίτι.

Αναφορικά με τον Αγουέρο, ο Πελεγκρίνι δήλωσε: «Ο Σέρτζιο έχει έναν τραυματισμό στη γάμπα. Ο γιατρός μπορεί να πει πόσες εβδομάδες θα είναι εκτός».

Για το παιχνίδι του Λιγκ Καπ κόντρα στη Λέστερ, ο έμπειρος κόουτς ανέφερε: «Ο Ρίτσαρντς, ο Νάστασιτς και ο Αγουέρο είναι εκτός. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι εντάξει, συμπεριλαμβανομένου και του Γιόβετιτς. Το Λιγκ Καπ είναι σημαντικό. Όλοι οι τελικοί στο Γουέμπλεϊ είναι σημαντικοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα