Πέφτει η αυλαία στην Θεσσαλονίκη

21:46 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός που διεξάγεται αύριο το βράδυ στο PAOK Sports Arena ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 (19.00, Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης, Κομισάριος: Κάλλης).
Ο Δικέφαλος προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες (από Ηρακλή,

Φοίνικα Σύρου) που έδωσαν τέλος στο θετικό σερί που τον είχε φέρει μέχρι και την 5η θέση και χρειάζεται τους βαθμούς για να εξασφαλίσει τη θέση του στην πρώτη οκτάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είναι τρίτοι στη βαθμολογία, θέλουν τη νίκη για να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα με τη λήξη της κανονικής περιόδου.
«Παίζουμε με την σοβαρότερη ίσως ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία από την αρχή της σεζόν έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και παρόλο το γεγονός ότι στηρίζεται ουσιαστικά σε 7 παίκτες έχει αντέξει μέχρι τώρα. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε δύο αρνητικά αποτελέσματα, αλλά θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την συμμετοχή μας στα πλέι οφ», τόνισε ο Γιάννης Μέλκας που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Στον Παμβοχαϊκό ο Νίκος Ζαλμάς δεν υπολογίζει στον τραυματία Λούκας Σζάρεκ κι όπως τόνισε ο τεχνικός των φιλοξενούμεων: «Για μας είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που θα κάνουμε για την κατάληψη της 3ης θέσης με τη λήξη της κανονικής περιόδου. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία στο β' γύρο έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα