Πάτησε τον άντρα της με το αμάξι λόγω... Ομπάμα!

14:36 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η νίκη Ομπάμα αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσει ενδοοικογενειακός πόλεμος μεταξύ ενός ζευγαριού, λόγω επανεκλογής του στην προεδρία των ΗΠΑ.
Τι και αν ο Μπαράκ Ομπάμα επέστρεψε πιο αποφασισμένος στον Λευκό Οίκο, η 28χρονη Χόλι Σόλομον από την Αριζόνα, δεν είναι είδε με καλό μάτι το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και την απόφαση του συζύγου της να μην ψηφίσει στις αμερικανικές εκλογές.
Μετά από έντονο καβγά που είχε με τον σύζυγό

της το Σάββατο, η 28χρονη, η οποία είναι και έγκυος, τον κυνήγησε με το τζιπ αυτοκίνητό της, και τον χτύπησε σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ. Εκτός ελέγχου η νεαρή κοπέλα, βγήκε από το αμάξι και άρχισε να βρίζει τον άντρα της. Ο άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο καθώς βρέθηκε σφηνωμένος κάτω από το αμάξι. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Mail" όταν ρωτήθηκε για το συμβάν είπε: "Η γυναίκα μου σιχαίνεται τον Ομπάμα".
Η γυναίκα θεωρεί ότι η νέα τετραετία Ομπάμα υποθηκεύει το μέλλον του παιδιού τους και ήταν έξαλλη με τη στάση του άντρα της. Η κοπέλα συνελήφθη, ενώ η τοπική αστυνομία διευκρινίζει ότι δεν βρισκόταν υπό την επιρροή οινοπνευματωδών ή ναρκωτικών ουσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα