Πασσιαλής: Δεν είναι ματς ζωής ή θανάτου

12:37 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στον Άρη, ο Νίκος Πασσιαλής δεν θέλει να μεταδώσει άγχος στους ποδοσφαιριστές και για αυτό υποστηρίζει πως η αναμέτρηση την Δευτέρα στο "Κλ. Βικελίδης" κόντρα στην Βέροια δεν είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην NOVA
Αρχικά θα θέλαμε τη δική σας αποτίμηση των δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
"Η αλήθεια είναι

πως η ομάδα έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε στα δυο ντέρμπι, παίρνοντας δυο βαθμούς τους οποίους χρειαζόμασταν, στην θέση που βρισκόμαστε. Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι η ομάδα έδειξε ότι έχει βελτίωση, ότι έχει έρθει σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, το επίπεδο αυτό να το διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Δυστυχώς, στην θέση που βρισκόμαστε, δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Χρειαζόμαστε βαθμούς και την Δευτέρα θα προσπαθήσουμε για την νίκη".
Με το χέρι στην καρδιά, αναλαμβάνοντας την ομάδα, περιμένατε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και παρ΄ ολίγον νίκη με τον Ολυμπιακό, στο «Κλ. Βικελίδης»;
"Στο ποδόσφαιρο έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Στο βάθος του μυαλού σου, σκέφτεσαι ότι ξεκινάς με δυο δύσκολα ματς και μπορεί με δυο ήττες. Επειδή όμως ξέρω το υλικό που υπάρχει στον Άρη, ξέρω τους παίκτες και τις δυνατότητες τους, δεν θα στεκόμουν σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Η συνέχεια είναι μεγάλη, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, οπότε επικεντρωθήκαμε περισσότερο στο να προετοιμάσουμε την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια. Όμως αφού ήρθαν και τα αποτελέσματα, ακόμα καλύτερα. Συνδυάσαμε την προσπάθεια με τα αποτελέσματα. Τα ματς που ακολουθούν είναι πιο βατά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε, να ανασάνουμε βαθμολογικά και να μπορέσουμε να βάλουμε και άλλους μικρούς παίκτες".
Καλές οι εντυπώσεις, λοιπόν, όμως η ομάδα χρειάζεται επειγόντως βαθμούς..

"Δεν είναι ματς ζωής ή θανάτου αυτό με τη Βέροια! Απλά περιμένουμε να γίνει η αρχή από τη Βέροια. Εχει πολλά παιχνίδια ακόμη, επομένως δεν θέλουμε να μεταδώσουμε το άγχος στους ποδοσφαιριστές, μιλώντας τους για ματς ζωής ή θανάτου. Να έχουμε καλή απόδοση με τη Βέροια, να έχουμε την ίδια απόδοση που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια και η νίκη θα είναι καλοδεχούμενη. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα τα βάψουμε μαύρα, θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια, ούτως ώστε εκεί να πάρουμε βαθμούς".

Με τον Ολυμπιακό, ο Αρης δεν είχε άγχος. Με τη Βέροια, θα έχει..

"Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά. Ποδόσφαιρο είναι, παιχνίδι είναι, θα μπούμε να παίξουμε, ξέροντας ότι υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Θα επιδιώξουμε τη νίκη και εάν έρθει καλώς".

Τη Βέροια, πως την περιμένετε;

"Είναι καλή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και λογικά θα έρθει να πάρει αποτέλεσμα στο «Κλ. Βικελίδης». Θα κοιτάξουμε να την αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε και τα προηγούμενα παιχνίδια και στο τέλος πιστεύω να είμαστε εμείς οι νικητές".

Η Βέροια διαθέτει παίκτες που έχουν ξεχωρίσει φέτος στο πρωτάθλημα,

Keywords
Τυχαία Θέματα