ΠΑΣ κατά Αστυνομίας

11:06 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατηγορεί τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Ηπείρου πως δεν τήρησε τα όσα είχαν συμφωνηθεί με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και δυνάμεις των ΜΑΤ στις εξέδρες των Ζωσιμάδων την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

1966 και ο Πρόεδρος της κ. Χριστοβασίλης, έχει αποδείξει ότι σέβεται τους νόμους και την απόλυτη εφαρμογή τους.
Στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, δυστυχώς με μεγάλη λύπη, διαπιστώθηκε ότι δεν τηρήθηκαν οι αποφάσεις που πάρθηκαν στις δυο συσκέψεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, με αποκλειστική ευθύνη του κ. Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Ηπείρου.
Με διαταγή του μεταφέρθηκαν οργανωμένα οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων και τοποθετήθηκαν στην Θύρα 7 (στο δεύτερο ημίχρονο), χωρίς κανένας τους να διαθέτει το απαιτούμενο από το νόμο ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Θα πρέπει να τονίσουμε επίσης ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν από την έναρξη του αγώνα προσπάθησαν να εισέλθουν, επίσης παράνομα στο γήπεδο, προκαλώντας φθορές στην Θύρα 1-2.
Η δικαιολογία, ότι η απόφαση του κ. Γενικού είναι απόρροια πιέσεων που δέχτηκε, όπως ο ίδιος επικαλέστηκε, προφανώς για να δικαιολογήσει την αναίρεση των αποφάσεων των συσκέψεων και των συναδέλφων του δεν πείθει κανέναν.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ευχαριστεί τους φιλάθλους της που διατήρησαν την ψυχραιμία τους και δεν απάντησαν στις προκλήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα