Πάρτι της Ξάνθης στη Λιβαδειά

16:54 3/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 24η αγωνιστική

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικο Λιβαδειάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Αμπάρκιολης

Ο δεύτερος γύρος της Σούπερ Λίγκας έχει χαρίσει μεγάλες εκπλήξεις και συνεχίζει να χαρίζει. Η Ξάνθη πέρασε με πάρτι από την Λιβαδειά

επικρατώντας 4-1 της τοπικής ομάδας που δεν έφερε καμία αντίσταση. Με το διπλό αυτό οι Ακρίτες μπήκαν το παιχνίδι των πλέι-οφ.

Οι φιλοξενούμενοι "πάγωσαν" με το καλημέρα το γήπεδο καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Σολτάνι από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 27' η ολιγωρία του Κομεσίδη στέρησε μια καλή φάση για την Ξάνθη ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Λισγάρας γλίτωσε με κίτρινη σε δολοφονικό του μαρκάρισμα στον Σολτάνι. Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 43' με ένα φάουλ του Ακόστα και λίγο πριν λήξει το ημίχρονο η Ξάνθη "χτύπησε" και πάλι. Οι Ακρίτες βγήκαν ιδανικά στην αντεπίθεση με τον Μαρίν να κόβει για τον Μαρσελίνι ο οποίος πλάσαρε τον Κυριακίδη και έκανε το 0-2.

Ίδια γεύση και στο δεύτερο μέρος. Ο Μαρσελίνο στον 54' δεν μπόρεσε να πλασάρει από πλάγια θέση τον Κυριακίδη αλλά στο 70' ο Βραζιλιάνος έκανε την ωραία ενέργεια με την μπάλα να πηγάινει στον Μαρίν που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-3. Ο Λεβαδειακός είχε στο 77' δοκάρι μετά από σουτ του Πόι και στο επόμενο λεπτό ήρθε το τέταρτο γκολ της Ξάνθης με σουτ του Μαρσελίνιο. Στο 85' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα καθώς ο Κομεσίδης είδε δεύτερη κίτρινη. Ο Λεβαδειακός κατάφερε στις καθυστερήσεις να πετύχει το γκολ της... τιμής με τον Ροτζέριο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Καγιεχόν, Λισγάρας (59'Ρομέου), Ζησόπουλος, Βασιλείου, Κόρμπος, Πόι, Μεντί (46'Νικολακάκης), Ακόστα (71'Ροτζέριο), Χοσέμι

ΞΑΝΘΗ (Μ. Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Γκλέισον, Μαρσελίνιο, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Μαρίν (86'Πλατέλλας), Γούτας, Ντάνι (67'Πρίττας), Σολτάνι (83'Ράνος).

Keywords
Τυχαία Θέματα