Παρουσιάστηκε ο Τιάγκο

18:18 16/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν παρουσίασε επίσημα τον Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Βραζιλιάνος μέσος πήρε το νούμερο "6" και δήλωσε έτοιμος για αυτή τη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του με τους πρωταθλητές Ευρώπης. «Όλοι ξέρουμε τι προπονητής είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα και τι σημαίνει για τον κάθε παίκτη. Από όταν συνεργαζόμασταν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, είδα πως είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Έβλεπε από τότε το ποδόσφαιρο, όπως κανείς άλλος. Επηρέασε πολύ

την καριέρα μου, με βοήθησε πολύ και ήταν πάντα ειλικρινής μαζί μου. Του χρωστάω. Μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μίλησα μαζί του και μετά από αυτό αποφάσισα να έρθω στο Μόναχο, είπε αρχικά για την επανασύνδεσή του με τον Καταλανό τεχνικό και συνέχισε:

«Είναι πολύ σπουδαία ομάδα είναι η Μπάγερν. Ειδικά όταν βρίσκεσαι... από μέσα, αντιλαμβάνεσαι ακόμη περισσότερο το μεγαλείο της. Είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία. Λίγες ομάδες στον κόσμο είναι τόσο σημαντικές, όπως η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα. Δεν ήταν εύκολο να αφήσω την Βαρκελώνη, πάντα η Μπάρτσα θα είναι το... σπίτι μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα