Παρουσιάστηκε ο Αλέγκρι

16:53 16/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουβέντους παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που θα αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε.
Στο πρόλογο του ο Τζουζέπε Μαρότα είπε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τονΑντόνιο Κόντε για όσα έκανε για τον σύλλογο. Έδειξε τεράστιο επαγγελματισμό αυτά τα τρία χρόνια. Οι στόχοι της Γιουβέντους είναι να συνεχίσει να νικά, όπως έκανε και στο παρελθόν με τις επιτυχίες που έδωσαν κύρος στον σύλλογο. Ο στόχος είναι να συνεχιστούν αυτές οι επιτυχίες, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι».
Στην συνέχεια,

το λόγο πήρε ο Αλέγκρι: «Είναι τιμή για εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να προπονείς τη Γιουβέντους.
Αναλαμβάνω μια ομάδα που έχει πάρει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να καταφέρουμε να έχουμε περισσότερες επιτυχίες.
Τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνο με σκληρή δουλειά, σεβασμό και επαγγελματισμό. Έτσι θα συνεχίσουμε με νίκες. Θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο μια ομάδα που έχει μεγάλες επιτυχίες την τελευταία τριετία. Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο και στην Ευρώπη θέλουμε να πάμε καλύτερα στο ChampionsLeague. Πρέπει να πάρω το καλύτερο από τον κάθε παίκτη, αλλά το σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε νοοτροπία νικητή, δεν θα είναι εύκολο να πάρουμε το τέταρτο σερί Σκουντέτο. Είναι όμως ενδιαφέρουσα πρόκληση, όπως και το Champions League».
Όσο για το πότε θα αρχίσει η δουλειά, ο νέος προπονητής της Γιουβέντους σχολίασε: «Θα συναντήσω την ομάδα σήμερα, η πρώτη προπόνηση μαζί μου θα γίνει αύριο».
Σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον Πίρλο, που δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, ανέφερε: «Έχω εξαιρετική σχέση με τον Πίρλο. Είναι ποδοσφαιριστής Παγκόσμιας κλάσης, είχε μερικές αξέχαστες σεζόν. Είμαι τυχερός που θα δουλέψω μαζί του και πάλι».
Ενώ για παίκτες όπως οι Πογκμπά και Βιντάλ, τόνισε: «Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθεί η ομάδα και είναι μεγάλη χαρά που θα έχω υπό τις οδηγίες μου ποδοσφαιριστές όπως οι Πογκμπά και Βιντάλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα