«Παρών» και ο Νοτιάς

19:56 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

Από την πρώτη μέρα που δημοσιοποιήθηκε η πρόταση-πρόκληση του Μιχάλη Τροχανά, οι δύο άνθρωποι που... αντέδρασαν και μάλιστα θετικά, ήταν ο Νίκος Νοτιάς και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Οι πληροφορίες ήθελαν και τους δυο τους να εξετάζουν «ζεστά» αυτή την συνάντηση και περίμεναν και τους υπόλοιπους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα, προκειμένου και αυτοί να δώσουν το «παρών». Ο ένας από τους δύο, μάλιστα, απάντησε ήδη. Ο λόγος για τον Νίκο Νοτιά. Ο μεγαλομέτοχος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, επικοινώνησε

σήμερα με τον Σταύρο Αδαμίδη και του είπε πως θα παραβρεθεί σε αυτό το ραντεβού, καθώς θεωρεί πως αν όλοι μαζί καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, τότε μπορεί να βρεθεί και η ιδανική λύση για την ΑΕΚ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Χιώτης εφοπλιστής ήταν εμπνευστής μίας άλλης ιδέας, αυτής του «Reunion» της ομάδας του 2004, άρα και υπέρ μιας ομαδικής πρότασης-λύσης. Έτσι λοιπόν, μετά τους Κανελλόπουλο, Γιαννακόπουλο, Κασνακίδη, Τροχανά (εμπνευστής της ιδέας), αλλά και του Παντελή Αθηνή (που αυτοπροσκλήθηκε) και ο Νίκος Νοτιάς θα δώσει το «παρών», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Άλλωστε δεν ζει στην χώρα μας και η μετακίνησή του, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Όμως δείχνει αρκετά «ζεστός» και για αυτό ενημέρωσε και επίσημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα