Παρών και ο «Φ.Κ.» το Σάββατο

16:17 17/4/2015 - Πηγή: AEK365

Για την παρουσία του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη στον αγώνα με τα Τρίκαλα το Σαββάτο, όπου θα τιμηθεί η προσφορά του Γιώργου Αμερικάνου με την απόσυρση της φανέλας με το 10 ενημερώσε το aekbc.gr. Αναλυτικά:

"Ο άνθρωπος, που με την πένα του διατήρησε στην επικαιρότητα το «έπος της 4ης Απριλίου 1968», ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης (Φ.Κ.) προσκλήθηκε επισήμως από τη

διοίκηση της ΑΕΚ. Για να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην τιμητική εκδήλωση για τον Γιώργο Αμερικάνο.

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος είναι εκείνος, που βάφτισε «Παγκόσμιο» τον Αμερικάνο, μέσα από την αρθρογραφία του, «προσωνύμιο» που ακολουθεί μέχρι και σήμερα τον «Αθάνατο» αρχηγό της «Βασίλισσας».

Ο κ. Κωνσταντουδάκης ξεκίνησε την καριέρα του το 1960 από το «ΦΩΣ των σπορ», με κυρίαρχη δραστηριότητα το καθημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά και την έγκυρη στήλη του «Α-Ω» την οποία καλύπτει μέχρι και σήμερα. Υπήρξε ο ιθύνουν νους της ιστορικής εφημερίδας «Δικέφαλος», συνεργάστηκε με την Κρατική Τηλεόραση, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος της εφημερίδας «Απογευματινή»".

Keywords
Τυχαία Θέματα